torstai 28. kesäkuuta 2012

Lisää Orkideoita

Ja taas sitä mentiin - NELJÄ uutta orkideaa! Kuulit oikein. Ja meikäläisenhän ei pitänyt olla orkideaihmisiä... No mutta nehän eivät voineet jäädä sinne kauppaan, eiväthän? Ikeasta. Ei kyllä ihan edes kukkakauppakaan.. Kävin siellä ennen juhannusta ja sattui silloin sitten silmään sellainen kaunotar, että myöhemminkin harmittelin, etten sitä ostanut. Minähän sitten puhumaan siitä ystävälleni, joka myöskin on tässä hurahtanut orkideoihin ja ikeaanhan se oli sitten lähdettävä katsomaan, että minkälaisia kaunottaria sieltä mahtaisi löytyä. Siellä oli kaksi pöydällistä isoja orkideoita. Hetken jo luulin, että kaunottareni oli mennyt, mutta se olikin siirretty hieman keskemmälle ja löytyi kuin löytyikin vielä, ainoaa laatuaan! Suurin osa orkideoista oli perhoskämmeköitä, mutta joukossa oli myös muutama puikkokämmekkä ja useampia kambrioita.

Kambrian kukat tuoksuvat, mutta onneksi eivät 
voimakkaasti, koska en oikeastaan välitä 
sen hajusta, mutta väristä pidän.
Puikkokämmekkä
Kaunotar jota lähdin hakemaan - 
puikkokämmekkä sekin
Täplikäs perhoskämmekkä

2 kommenttia:

  1. Oi, oon ihan hulluna kaikkiin punaisiin kukkiin, kun ne sopivat meidän sohvan väriin ja näyttävät hyvältä valkoisen seinän vieressä :D Pitänee varmaan käydä taas Ikeassa joku päivä... hakemassa lisää uhreja. Kröhöm!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :D jos kommentteja vois "tykkäillä".. ;) joo kannattaa äkkiä mennä pelastaan ne sieltä, kun eiväthän ne niitä hoida niin hienosti siellä pöydillä.. muutamat oli jo vähän reppanoita :/ nyt täytyy yrittää pitää nämä hengissä, melkosta läträämistä upotuskastelun kanssa, mut jospa sitä nyt tsemppais >.<

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...