keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Laukun olkaimien pidennys

Kerran löysin kirpputorilta ihanan Hello Kitty laukun. Käytössä huomasin pian, että laukun hihnat olivat liian lyhyet, jotta sitä olisi voinut kunnolla pitää olkalaukkuna. Mutta koska pidin laukusta niin paljon muuten, niin suunnittelin jossain vaiheessa pidentäväni hihnoja. Nyt projekti on valmis. Take a look :)

Ihana Hello Kitty laukkuni :)
Hihnat poikki vain!
Minulla ei kuitenkaan ollut siihen hätään mustaa kangasta, joten harmaa sai luvan kelvata. Kangas ei kylläkään ollut mikään paksu, mutta annoin mennä, koska se kuitenkin sopi hello kittyn ääriviivoihin.

Hihnoissa on kaksi kangasta päällekäin, joten tarvitsin 
neljä kangassuikaletta. Siksakkasin reunat.
Käänsin reunat sisälle ja ompelin kaksi suikaletta yhteen.
Avasin mustien hihnojen reunoja noin sentin pituudelta, sujautin pidennykset reunojen sisälle ja ompelin pidennykset kiinni reunoihin ompelukoneella. Reunat jäivät hiukan pursottamaan, joten korjasin asian ompelemalla käsin reunoja mustalla langalla siistimmiksi. Jotenkin kankaan vaihtuminen näytti epäsiistiltä tässä vaiheessa ja keksin laittaa kankaiden vaihtumiskohtaan virkatun narun ja sen päälle hello kittyn rusettiin sopivan punaisen napin ja voilà - valmis!


2 kommenttia:

  1. Aikas magee keksintö kiinnittä kankaiden vaihtumiskohtaan nuo napit! Todellakin, nyt näyttää hyvältä. Aluksi vähän jännitin, kun näin minkälaista kangasta meinaat lisätä, mutta lopputuloksesta tuli parempi kuin mitä alkuperäinen oli. Hienoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) ostin myös harmaan ja beessin värisiä nappeja mutta nuo punaiset sopi ylivoimaisesti parhaiten :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...